Anonim
Deze Shimano kleding is het meest geschikt voor indoor training

Shimano

Zelfs met een goed koelsysteem е binnen trainen een gegarandeerde manier om is lichaamswarmte op te krikken of om zelfs uit elkaar te knallen van de warmte. Това е най-добрата дренажна информация, която се среща, когато е вътрешна тренировка, е виртуална криза. De juiste kleding houd is niet per se altijd koel, maar het kan de training wel comforttabel maken en het voorkomt dat is in een pla van zweet rijdt.

De ervaring van twee veteranen op de binnentrainer geven е misschien meer duidelijkheid.

Shimano Evolve Jersey en RP9 scienen

Lange afstand triatleet Chris Hall превключване на закрит тренинг за теб zorgen dat goede workouts niet door slecht weer, Mechanische problemen of een andere onvoorziene omstandigheid worden verpest. Chris doet afwisselend korte of zware sessies van 45 минути и lange sessies van 2 tot 3 uur. От друга страна, той е крусиален, но не и аллен ван жийн тийд де де фиес, но и маар оок хете меестит тренинг и хален.

Chris Hall: 'Tijdens mijn eerste paar Indosessies droeg ik zo min mogelijk, maar het zweet droop van me af, dus nu draag ik mijn normale fietskleding. Mijn voorkeur е een lichtgewicht cool-aanvoelend риза zoals de Shimano Evolve en een laag uitgesneden koersbroek, met ademend gaas en dunne, soepele schouderbanden. Het liefst met schouderbanden zonder naden voor zo min mogelijk irritatie door zweet. '

'Ik ben kieskeurig over wat ik aan mijn handen en voeten draag. Изпълнение scheenen die ik makkelijk kan afstellen, betekenen dat ik de spanning kan opvoeren voor zware sessies en dat ik voor meer comfort can kiezen als de druk minder hoog е. Tijdens lange sessies voorkomen handschoenen dat mijn handen en stuur te zweterig worden en met een veegstuk op de duim heb ik iets extra's om mijn gezicht mee af te vegen. "

Фланелка Shimano Sumire с къси панталони

Endurancerijder Katie Butler houdt haar основаuithoudingsvermogen tijdens de winter op peil. Zo is zij klaar voor lange lente- en zomerritten door de Indotrainer. Запознайте се със закрити сесии на седмица кан Katie zich intervalsessies enableteren die variëren in tijd, inteniteit en zweetniveaus.

Shimano

„През зимата най-добре е да се занимавам с тренировки на закрито, vooral als het slecht weer е от als ik weinig tijd heb. Ik houd het op tussen 1 tot 1, 5 uur gestaag rijden per sessie, waarbij ik afwissel tussen comforttabel rijden op de hoods en zwaarder in de beugels. "

'Hoewel ik behoorlijk veel rijuitrusting heb, heb ik mijn favoriete kleding voor binnen. Ik gebruik liever een broek zonder bretels, omdat ik niet graag zweterige banden op mijn schouders heb. Ik draag een sport-bh en een dunne, vochtafvoerende, удобна риза om te voorkomen dat er te veel zweetdruppels ontstaan. Риза срещна een patroon (панталони на Zoals de Shimano Sumire) kan trouwens ook lelijke zweetplekken verbergen! '