Anonim
Deze drie indoor trainingen zijn verre van saai

Tacx

Wil е liever niet buiten fietsen met de kou en sneeuw? Binnenfietsen е dan de oplossing en hoeft echt niet saai te zijn. Verhoog е snelheid, kracht en conditie met deze drie Indotrainingen.

Gaat het ongeveer zo?

De kans е най-добре да се наслаждавате на закрити тренировки, за да се насладите: Je springt op is fiets, zet Netflix aan en probeert vervolgens zo lang mogelijk door de saaiheid van binnen trainen heen te trappen. Maar uren doorbrengen terwijl е het niet leuk vindt, kan tegen is gaan werken.

Indoortrainingen kunnen zwaarder zijn dan buiten fietsen (ook mentaal) dus hou het binnen kort, maar krachtig! Je bouwt daarmee е aerobe energiesysteem op en wordt sterker. Voorsprong op je maten die de fiets in de zim laten staan ​​dus.

Тренирайте се с всички виртуални приложения за Zoals Zwift е ок опът, най-добрият ден е смарт-тренировката. Heb е een wat eenvoudigere треньор на wil je gewoon eens wat anders, doe dan eens één van deze drie trainingen. Maar zorg er eerst voor dat je goed voorbereid наведе.

Ten eerste: wees realistisch als het gaat om е бюджет. Можете да прочетете smarttrainer, maar als je niet veel te besteden hebt, can be beter een ander model kiezen. Daarbij heb е nog de keuze tussen een magnetische of een fluid trainer. Die laatste voelt natuurlijker aan, maar is ook duurder dan de magnetische.

Kijk vervolgens naar de grootte van de trainer en de ruimte die hij inneemt (zowel uitgeklapt als ingeklapt), в комбинация се среща е huis - niet elke Indotrainer минало makkelijk in de gangkast. De één е компактен ден de andere. Ook geluid speelt een rol - zeker als je huisgenoten of (eventueel klagende) buren hebt.

Zet alles klaar voor е обучение

  1. Вода: Zorg voor voldoende water, Искам е zult meer drinken dan buiten.
  2. Вентилатор: Houd е lijf (en is achterband) gekoeld.
  3. Rubberen мат: Om het zweet op te vangen en te voorkomen dat de trainer gaat schuiven.
  4. Handdoek: Закачете подгъната е рамка за рамка, за да се свържете с нея.
  5. Boek : Vaak zit er bij een trainer een voorwielsteun, maar als je die niet hebt kan is gewoon een dik boek gebruiken.
  6. Vermaak: Een TV, iPad, смартфон на je trainingsmaatje helpen tegen de saaiheid.

Om flinke progressie te boeken zou is onderstaande trainingen ongeveer twee keer per week moeten doen; wissel ze onderling wel een beetje af. Na drie weken probeer е ze eens wat zwaarder te maken door wat variatses aan te brengen. Zorg voor minimaal één dag van rust, hersteltraining of een andere rustige sport tussendoor. Елке тренировката е загряване на ван 10 до 15 минути за охлаждане на ван 10 минути.

За трениране на hieronder zijn gemaakt voor een Indotrainerner, maar kunnen ook prima uitgevoerd се влошава op een въртящ се мотор. Pas in dat geval de weerstand aan waar nodig. Als het weer het toe laat, dan kun je deze trainingen ook met een gerust hart toevoegen aan je buitenrepertoir!

Deze обучение zorgt voor meer kracht en snelheid en helpt je daarbij om sneller te herstellen van zware inspanningen. Voor de hoge cadans intervallen gebruik е een lichte versnelling en een zo hoog mogelijke cadans, maar houd de inspanning op een schaal van 1 tot 10 zo rond de 5.

Общо количество: 47 до 59 минути
Затопляне на русти: 10-15 минути
Интервал на Hoge Cadans: 1 минута
Рунд роптраппен: 2 минути
Herhaal 3 keer.
Рунд роптраппен:
5 минути
95% интервал: 30 секунди
Рунд роптраппен: 30 секунди
Herhaal 10-12 кир.
Охлаждане:
10 минути

Вариант на Zwaardere: Voeg meer 95% intervallen toe, tot maximaal 20 herhalingen.

Обучението на Deze е ontworpen om makkelijker te kunnen reageren bij een demarrage bergop. Simulaer het klimmen door is voorwiel te verhogen met een extra dik buek. Ga staan ​​tijdens de 15-seconden intervallenlen.

Общо количество: 83 до 88 минути
Затопляне на русти: 10-15 минути
Предлага 80%: 2 минути
Ga staan ​​en fiets op 100%: 15 seconden
Herhaal 4 keer.
Рунд роптраппен:
10 минути
Herhaal het vorige blok inclusief 10 minten rustig rondtrappen nog 2 keer.
Охлаждане:
10 минути

Вариант на Zwaardere: Обучение на hierboven bevat 3 x 9 минути вдъхновение, inclusief de versnellingen. Всичко, което се използва за сонда, е 2 x 15 минути за 10 минути, за 3 минути и за 12 минути за 6 минути, за да слот 2 х 20 минути за 10 минути.

Deze обучение simuleert een wedstrijd. De inspanning is hoog, variërend van iets onder is omslagpunt tot ruim erboven.

Общо количество: 72 до 87 минути
Затопляне на русти: 10-15 минути
Фикс оп 80%: 4 минути
Фикс оп 90%: 3 минути
Направи 100%:
1 минута
Рунд роптраппен: 5 минути
Направи 100%: 1 минута
Фикс оп 90%: 3 минути
Фикс оп 80%: 4 минути
Рунд роптраппен: 10 минути
Herhaal het complete blok hierboven (без загряване) nog één keer.
Охлаждане:
10 минути

Вариант на Zwaardere: Voeg 30 seconden toe aan elke stap op de ladder (80%, 90%. 100%). Обучението е erna voeg е 1 minut toe.