Anonim
образ

GettyGetty Images

Armspieroefeningen zijn uitstekend uit te voeren met een fles wasmiddel (zolang het maar een handvat heeft). От je kan een kettlebell-swing doen, waarbij е er voor moet zorgen dat е bilspieren aan het eind van elke zwaai aanspant.

Waarom investeren in een gewichtsvest versie als je een rugzak hebt? Gooi gewoon een paar soepblikken of waterflessen in een rugzak en ga aan de slag. Започнете langzaam, door een wandeling door de buurt te maken of zelfs een kleine boswandeling te maken. Съвет за ръката: weeg de zak op een weegschaal, zodat is weet met hoeveel kilo je werkt en he he gewicht kan laten toenemen als is sterker wordt.

Die kruimels op de keukenvloer kunnen wachten. Pak een bezem met een lange steel en houd deze horizontaltaal voor je heupen. Breng de steel omhoog, dan achter is hoofd en naar beneden naar je bilspieren. Keer terug om 1 herhaling te voltooien.

Отворен е linnenkast en pak twee kleine handdoeken. Plaats de handdoeken op een houten of betegelde vloer onder е handen of voeten om de moeilijkheidsgraad van traditionele buikspieroefeningen te vergroten. Denk aan oefeningen zoals de 'планински алпинист' на 'pikes'.

Als er één ding е waar wij fietsers aan lijden, het wel de overvloed aan zweterige, stinkende kleding op elk момент van de de week. Gebruik al dat wasgoed om een ​​goede Training met was wasmand te doen. Започнете вратата се срещна с лихте kniebuiging te gaan staan. Duw е heupen naar achteren en naar beneden en pak de mand. Span е hamstrings en bilspieren aan om de heupen weer naar voren te duwen, terug naar de startpositie. Streef на 3 комплекта и 20 мъртви повдигания беше изпълнен.

Net als een zacht bankkussen, е matras de perfecte plek om is balans te testen - je hoeft er zelfs е легло niet voor uit te komen. Ga voorzichtig staan ​​en oefen met licht balanswerk, zoals een deadlift met één was. Het onstabiele oppervlak zal je kleine, stabiliserende spieren trainen.

Toegegeven, to moet er een aantal banden voor leeg laten lopen en weer oppompen, maar daag jezelf eens uit door te kijken moe snel is vier cycli kunt doorlopen. Plaats twee voeten op de pomp om hem stabiel te houden en gebruik vervolgens is armen en core om de band op te pompen.